Párterápia

Kollégáink

Gaál-Soproni-Anita

Rendelési ideje →

Hétfő: 8.00 – 16.00
Kedd: 8.00 – 16.00
Szerda: 8.00 – 17.00
Csütörtök: 8.00 -22.00
Péntek: személyes rendelés Budapesten
(jelenleg szünetel)

Bekecs Boglárka

Rendelési ideje →

Hétfő: 9.00 – 12.00
Kedd: jelenleg nem rendel
Szerda: jelenleg nem rendel
Csütörtök: 14.00 – 16.00
Péntek: jelenleg nem rendel

Molnár-Meleg Csilla

Rendelési ideje →

Hétfő: jelenleg nem rendel
Kedd: 8.30 – 13.30
Szerda: jelenleg nem rendel
Csütörtök: 9.00 – 15.00
Péntek: jelenleg nem rendel

Salánki Szulamit

Rendelési ideje →

Hétfő: jelenleg nem rendel
Kedd: jelenleg nem rendel
Szerda: 16.00 – 19.00
Csütörtök: jelenleg nem rendel
Péntek: délutánonként megegyezés szerint

Solymosi Tímea

Rendelési ideje →

Hétfő: 10.00 – 17.00
Kedd: 13.00 – 19.00
Szerda: 10.00 – 17.00
Csütörtök: 15.00 – 19.00
Péntek: jelenleg nem rendel

Szabó Tünde

Rendelési ideje →

Hétfő: 16-19
Kedd: jelenleg nem rendel
Szerda: jelenleg nem rendel
Csütörtök: jelenleg nem rendel
Péntek: jelenleg nem rendel

Párterápia

A párterápia minden komoly, intim, elkötelezett kapcsolatban élő párhoz szól: házastársakhoz, élettársakhoz, homo- vagy biszexuális párokhoz.

Párkapcsolati problémák, ismétlődő konfliktusok, együttélési nehézségek, féltékenység, közös-és külön időtöltések megszervezésének nehézségei, elköteleződési problémák, intimitás terén felmerülő problémák, életstílusbeli különbségekből eredő nehézségek, időkezelési, szervezési problémák, családdal kapcsolatos nehézségek, krízishelyzetekből adódó problémák stb. esetén érdemes a párunkkal közösen pszichológus segítségét kérni.

A párterápia során segítünk a párnak a problémájuk gyökerét megtalálni, és a hatékonyabb együttműködésükben, mely a változást, a fejlődésüket segíti elő.

A pár tagjaival külön-külön is sor kerül egy-egy konzultációs alkalomra. A terápia azonban meghatározott rendszerességgel mindkettejük részvételével zajlik.

A következő területeken felmerülő problémákban, nehézségekben, krízishelyzetekben számíthat segítségünkre

Párkapcsolati problémák

Házaspári és élettársi kapcsolatok megromlása és megingása esetén érdemes lehet párkapcsolati tanácsadóhoz fordulni. Az esetleges szexuális problémák és más intimitással kapcsolatos kérdésekhez is megbízható segítséget nyújtunk. Pszichológusaink párkapcsolati helyzetek tisztázásában, vagy a felek között felmerült kommunikációs problémák helyreállításában lehetnek a párok segítségére.

Konfliktus kezelés

Ha bizonyos félreértések már többszöri megbeszélés után sem tisztázódtak, az elkeseredettséghez, rosszabb esetben elhidegüléshez, akár szakításhoz is vezethet. Ezt megelőzendő, a veszekedések és az esetleges válás elkerülése érdekében, hasznos lehet szakszerű segítséget kérni, amikor pszichológusaink a párkapcsolati tanácsadás eszközeivel lendítik előre az elakadt kapcsolatot. Ráadásul ez otthonról az internet adta lehetőségek segítségével válik elérhetővé.

Párkapcsolati problémák
Házassági tanácsadás

Szexuális problémák

Egy párkapcsolatban kiemelten fontos a szexuális összhang, aminek a hiánya számos konfliktushoz vezethet. Az intimitás mindkét fél számára kulcsfontosságú, ezért a szexuális problémák kezelése kiemelt figyelmet igényel. Lehet szó hetero-, bi-, vagy homoszexuális párkapcsolatról az elhidegülés elkerülése érdekében tanácsos pszichológiai segítséget kérni a kialakult helyzet rendbetételéhez. Mindez az otthon melegéből, akár a kedvenc kanapén ülve is igénybe vehető.

Házassági tanácsadás

A házassági tanácsadás nemcsak egy fennálló házasság során, hanem már a házasság előtt is jótékony hatást gyakorolhat a kapcsolat építésében. A későbbiekben segíthet olyan konfliktushelyzetek kezelésében, mint a túlzott féltékenység, vagy más problémaforrások. Pszichológusaink segítségégével mindez otthonról is lehetséges.

A találkozások között feladatokat kap a pár, mely a pszichológiai értelemben vett munkát indukálja, a változást segíti elő.

A párterápia időtartama alkalmanként: 60- 90 perc.