Árak

Egyéni pszichológiai tanácsadás, egyéni terápia első ülés ára: 13.000 Ft / alkalom. (felnőttkori problémák, ifjúsági problémák, sportpszichológia, szexuálterápia, szülői tanácsadás)

Fontos! Az első ülés, esetenként 2-3 alkalom is lehet, ennek esetleges szükségességét a netterápia munkatársa, az első ülés alkalmával tapasztaltak alapján határozza meg. Az első ülés(ek) végén, a kliens és a pszichológus kölcsönösen, indoklás nélkül kinyilvánítja egymás felé, hogy tudnak-e, illetve kívánnak-e közös munkába kezdeni, szerződni egymással a probléma megoldására.

Az első ülést követő egyéni pszichológiai tanácsadás, egyéni terápiás ülés ára: 10.000-16.000 Ft / alkalom. (felnőttkori problémák, ifjúsági problémák, sportpszichológia, szexuálterápia, szülői tanácsadás)

Fontos! Az első ülést követően a szerződéskötést megelőzően a netterápia munkatársa változtathat a listaáron megszabott áron az eset nehézsége, illetve bonyolultsága esetén. A listaártól eltérő díjszabás megállapításakor, amennyiben ez a kliens számára nem megfelelő, a szerződéskötést megelőzően a kliens indoklás nélkül elállhat a szerződéskötéstől.

Párterápia, illetve családterápia

Pár-, illetve családterápia első ülés ára: 22.000 Ft / alkalom.

Fontos! Az első ülés, esetenként 2-3 alkalom is lehet, ennek esetleges szükségességét a netterápia munkatársai, az első ülés alkalmával tapasztaltak alapján határozzák meg. Az első ülés(ek) végén, a pár, illetve a család és a pszichológus kölcsönösen, indoklás nélkül kinyilvánítják egymás felé, hogy tudnak-e, illetve kívánnak-e közös munkába kezdeni, szerződni egymással a probléma megoldására.

Az első ülést követő pár-, családterápiás ülés ára: 22.000-30.000 Ft / alkalom.

Fontos! Az első ülést követően a szerződéskötést megelőzően a netterápia munkatársai változtathatnak a listaáron megszabott áron az eset nehézsége, illetve bonyolultsága esetén. A listaártól eltérő díjszabás megállapítása esetén, amennyiben ez a kliens számára nem megfelelő, a szerződéskötést megelőzően a kliensek indoklás nélkül elállhatnak a szerződéskötéstől.

Csoportterápia

A netterápia folyamatosan hirdet meg csoportterápiás foglalkozásokat, ezen meghirdetett csoporterápiás foglakozások árai változóak és a meghirdetésükkor kerülnek megállapításra.

Coaching

Egyéni díjszabású. A megoldandó feladat, a probléma típusa és összetettsége alapján kerül a díjszabás megállapításra.