Árak

Egyéni pszichológiai tanácsadás, egyéni terápia

Egyéni pszichológiai tanácsadás, egyéni terápia első ülés ára: 15.000 Ft / alkalom. (felnőttkori problémák, ifjúsági problémák, sportpszichológia, szexuálterápia, szülői tanácsadás)

Fontos! Az első ülés, esetenként 2-3 alkalom is lehet, ennek esetleges szükségességét a Netterápiával együttműködő pszichológus, az első ülés alkalmával tapasztaltak alapján határozza meg. Az első ülés(ek) végén, a kliens és a pszichológus kölcsönösen, indoklás nélkül kinyilvánítja egymás felé, hogy tudnak-e, illetve kívánnak-e közös munkába kezdeni, szerződni egymással a probléma megoldására.

Az első ülést követő egyéni pszichológiai tanácsadás, egyéni terápiás ülés ára az első ülést követően kerül megállapításra a klienssel egyetértésben. (felnőttkori problémák, ifjúsági problémák, sportpszichológia, szexuálterápia, szülői tanácsadás)

Fontos! Az első ülést követően a szerződéskötést megelőzően a Netterápiával együttműködő pszichológus változtathat a listaáron megszabott áron az eset nehézsége, illetve bonyolultsága esetén. A listaártól eltérő díjszabás megállapításakor, amennyiben ez a kliens számára nem megfelelő, a szerződéskötést megelőzően a kliens indoklás nélkül elállhat a szerződéskötéstől.

Párterápia, illetve családterápia

Pár-, illetve családterápia első ülés ára: 28.000 Ft / alkalom.

Fontos! Az első ülés, esetenként 2-3 alkalom is lehet, ennek esetleges szükségességét a netterápiával együttműködő pszichológusok, az első ülés alkalmával tapasztaltak alapján határozzák meg. Az első ülés(ek) végén, a pár, illetve a család és a pszichológus kölcsönösen, indoklás nélkül kinyilvánítják egymás felé, hogy tudnak-e, illetve kívánnak-e közös munkába kezdeni, szerződni egymással a probléma megoldására.

Az első ülést követő pár-, családterápiás ülés ára: az első ülést követően kerül megállapításra a klienssel egyetértésben.

Fontos! Az első ülést követően a szerződéskötést megelőzően a Netterápiával együttműködő pszichológus változtathatnak a listaáron megszabott áron az eset nehézsége, illetve bonyolultsága esetén. A listaártól eltérő díjszabás megállapítása esetén, amennyiben ez a kliens számára nem megfelelő, a szerződéskötést megelőzően a kliensek indoklás nélkül elállhatnak a szerződéskötéstől.

Csoportterápia

A netterápia folyamatosan hirdet meg csoportterápiás foglalkozásokat, ezen meghirdetett csoportterápiás foglakozások árai változóak és a meghirdetésükkor kerülnek megállapításra.