Szakpszichológusoknak

Szakpszichológusok valamint képzésben lévő szakpszichológusok jelentkezését szívesen fogadjuk a folyamatos szakmai felügyelet mellett dolgozó online munkaközösségünkbe.

Amennyiben Ön magánpraxist folytat és nyitott az online tanácsadásra és online terápiák lefolyatására, ideális munkaközösségre találhat a Netterápia által ajánlott pszichológusok körében.

Nyújtson kliensei számára segítséget online is, de ne tegye ki magát a szakmai elmagányosodásnak!

Az online pszichológiai szolgáltatások hatékonyak és bárki számára, bárhonnan elérhetőek.

Mind a pszichológus mindpedig a kliensek számára kényelmes és időhatékony forma.
A tanácsadás videóhívás formájában történik, és bárhonnan elérhető.

Miért érdemes szakpszichológusként a közel 10 éve működő Netterápia égisze alatt működő munkaközösségéhez csatlakozni?

2014-es indulásával a Netterápia volt az első online pszichológiai magánrendelő Magyarországon. Úttörőként már a kezdetektől egy olyan szakmai protokollt és céleszközöket adtunk a pszichológusok kezébe, mellyel magabiztosan és valamennyi szakmai kritériumnak, valamint az etikai kódex kívánalmainak eleget téve tudtak dolgozni, online keretek között.
Napjainkban már szinte mindenki biztonsággal használja az online teret és a piacon található céleszközöket, de a magánpraxist folytató pszichológusok elmagányosodásának veszélyét önmagában ez nem oldja fel.
Munkaközösségünkben az elfogadott szakmai protokoll, a folyamatos szakmai felügyelet és a támogató szakmai közösség várja a csatlakozni kívánó jelentkezőket, így  folyamatosan lakhelytől és szakterülettől függetlenül biztosítottak ennek előnyei.

A Netterápia támogatja a szakmailag és technikailag megfelelő céleszköz használatát. Heti rendszerességgel végez a munkaközösség intervíziós alkalmakat, melyeken a különböző területeken jártas szakpszichológusok egymást segítik. Továbbá szupervíziós alkalmakon magasan képzett, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szupervizor szakmai támogatására támaszkodhatunk.

A munkaközösségünk előnyei:

Rendszeres szupervízió és intervízió a szakmai elmagányosodás megelőzésére

Jól működő munkaközösség, amely elősegíti a szakmai fejlődést és a hálózatépítést

Klinikai tesztek és eszközök hozzáférések

Hozzáférés olyan tesztekhez és eszközökhöz, amelyekkel pszichológusok csak klinikai környezetben találkozhatnak vagy férhetnek hozzá

Adminisztrációs feladatok megkönnyítése

Online időpontfoglaló rendszer biztosítása, amely megkönnyíti a páciensek fogadását és a kezelések, a rendelési idők változásának menedzselését

Garantált folyamatos ügyfélkör-bővítés

A Netterápia folyamatos marketing és PR tevékenysége révén garantáltan közvetít klienseket a munkaközösséghez csatlakozott szakpszichológusok és képzésben lévő szakpszichológusok számára

Ha meggyőzték a fentiek, így tud csatlakozni

Online jelentkezési űrlap kitöltése

(Itt elérhető!)

Személyes interjú a szakmai vezetővel egy előre egyeztetett online időpontban

Referencia- és képesítés-ellenőrzés

Szerződés aláírása

Bemutatkozó tréning és csatlakozás a munkaközösséghez

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Gaál-Soproni Anita klinikai szakpszichológus, szexuálpszichológus

Gaál-Soproni Anita

E-mail cím: soproni@netterapia.hu

Telefonszám: +36 20 4323398