Rólunk mondták

Pár évvel ezelőtt mindennapjaimat pánikrohamos rosszullétek nehezítették, mely kihatással volt a magánéletemre, és a tanulmányaimra. Hetek múlásával azt éreztem, hogy a pszichológussal folytatott közös munkánk során, hogy egyre kevesebbszer fordulnak elő a rosszullétes pillanataim. A beszélgetéseknek köszönhetően és egy elsajátított relaxációs gyakorlatnak köszönhetően eltűntek a pánikos rosszulléteim.
A pszichológusommal folytatott való közös munkánk során rengeteg pozitív változást tapasztaltam. Az életem minden területén pozitív változás történt mióta együtt dolgozunk. Segített egy egészséges énkép kialakításában. Egy szerény és önbizalom hiányos fiatal nőből a beszélgetések során egy érett határozott és magabiztos nő lett.
Az online konzultációs forma is kifejezetten kényelmes és gördülékenyen működött, ideális azok számára, akik külföldről vennének igénybe anyanyelvű pszichológiai segítségét.

Szandra

25 éves egyetemista, tanársegéd

Nagyon jó lehetőség a netterápia a külföldön dolgozók számára, akiknek segítségre van szükségük – számomra gyakorlatilag az egyetlen volt. Profi a rendszer, a pszichológusom pedig a legmélyebb gödörből húzott ki.

Tamás

52 éves, informatikus

Kicsit sajnáltam, hogy nem tudtunk minden esetben személyesen találkozni a pszichológusommal, de a netterápia segített számunkra abban, hogy a terápiámat ne kelljen időről időre felfüggeszteni.

Krisztina

30 éves, könyvelő

Méltányoltam, hogy viszonylag gyorsan találkozhattam online a számomra megfelelő szakemberrel. Jó volt megtapasztalni, hogy valaki a teljes figyelmét nekem szenteli és megért.

István

43 éves, ügyvéd

Nagyon köszönjük, hogy ezen a fórumon, külföldön élő magyarokként is kaphattunk minőségi segítséget. Amikor bejelentkeztünk párterápiára nem volt biztos, hogy túléli a kapcsolatunk ezt a krízist, de a pszichológusunk segítségével nagyon sokat fejlődtünk és most már örülünk annak, hogy végigmentünk ezen a nem könnyű, de új, pozitív lehetőségekkel teli úton.

Gréta és Viktor

3 éve házasok

Eléggé tartottam a tanácsadás eme formájától, mert korábban már jártam személyesen pszichológushoz, most azonban, itt Amerikában nem volt lehetőségem felkeresni anyanyelvű segítséget. Pozitívan csalódtam, mert sokszor azt éreztem itt ül velem szemben a pszichológusom. A munkánk gyümölcsöző volt, sikerült leküzdenem a szorongásaimat és végre úgy érzem teljes életet tudok élni.

Cintia

25 éves, vállalkozó

Soha nem hittem volna, hogy ilyen módon változhat az életem. De megtörtént. Magányos voltam és szomorú. Azóta eltelt 3 év és most az esküvőmre készülök teljes erőbedobással. Jó hogy megtaláltam ezt az utat!

Zoé

37 éves, orvos