Tőzsér Anikó

Tőzsér Anikó

Szakterületei

Pszichológus
autogén tréning gyakorlatvezető
szexuálpszichológiai szakpszichológus jelölt
képzésben levő KIP terapeuta

Rendelési ideje

Hétfő: 17.00 -19.00
Kedd: jelenleg nem rendel
Szerda: jelenleg nem rendel
Csütörtök: 16.00 – 18.00
Péntek: jelenleg nem rendel

Tanulmányaim

2022 – jelenleg KIP terapeuta – MAKOMP
2021 – jelenleg Szexuálpszichológiai szakpszichológus – ELTE
2020-2021 Autogén tréning gyakorlatvezető – Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület
2014-2020 Okleveles pszichológus – Pázmány Péter Katolikus Egyetem

 

Rólam

Mire vágyunk, mikor pszichológushoz fordulunk?

Leginkább megértésre és megoldásra.

Egy barátságos arcra, jó hallgatóságra, aki azért nem ül némán 50 percig, jókor és jókat kérdez, de nem szakít félbe, nem próbálja ránk erőltetni a véleményét. Elmondja, amit gondol, összegez, rámutat az összefüggésekre, érzésekre hívja fel a figyelmet. Néha visszatükrözi a saját érzéseinket, és segít mélyebbre engedni magunkat. Egy partnerre, aki végigkísér azon az úton, amin egyedül nem mernénk menni.

Ezen az úton jutunk el a megoldásig. Ahogy megismerjük önmagunkat, fejlődik az érzelmi intelligenciánk, rájövünk, hogy mit miért mondunk, miért reagálunk bizonyos helyzetekben olyan hevesen, vagy épp miért veszünk félvállról más helyzeteket; miért érint olyan mélyen, ha a párunk mérgesen szól hozzánk, miért vagyunk képtelenek leülni tanulni időben, miért érezzük, hogy mindenki más szebb, jobb, tehetségesebb, miért nehéz szót értenünk a szüleinkkel, miért kezeljük nehezen a pénzügyeket, miért érezzük állandóan, hogy velünk van a baj, és így tovább. Egyre jobban tudunk kezelni olyan helyzeteket, amik korábban az Everest megmászásával voltak egyenlőek. És a legjobb, hogy ez a változás egy életre szól, és a magunkba fektetett energia életünk minden területére jó hatással lesz.

Pszichológusként ebben a fejlődésben tudok segíteni leendő Klienseimnek.:)

Szívesen fogadom, ha olyan pszichológust keres, aki:

 • megértő, kedves,
 • rugalmas,
 • őszintén érdeklődő, kérdez, ha a kliens elakad,
 • tiszteletben tartja a kliens személyes véleményét,
 • megbízható,
 • felelős szakember.

Milyen problémákkal fordulhatnak hozzám?

 • Életvezetési problémák, elakadások: újra és újra ugyanazokat a köröket futjuk, és nem vagyunk boldogok.
 • Döntési nehézségek, problémamegoldás: mikor nem látjuk az alagút végét, minden összejött, minden túl sok, fogalmunk sincs, mi lenne a jó megoldás, vagy csak félünk a döntéstől és annak következményeitől.
 • Stressz, kiégés: ezeregy határidő, ha valamivel foglalkozunk, már a következőn agyalunk, vagy épp semmihez sincs kedvünk, netán állandóan feszültek vagyunk.
 • Önbizalomhiány, önértékeléssel kapcsolatos problémák: amikor azt érezzük, hogy „ehhez sem vagyunk elég jók” és „ez sem fog sikerülni”, vagy épp az ellenkezője – úgy érezzük, hogy a világ a lábaink előtt hever, majd hirtelen megüt az érzés, hogy lehet, hogy mégsem.
 • Párkapcsolati nehézségek: „nagyon szeretem a párom, de…” – és itt jönnek a sérelmeink, fájdalmaink, amik megoldásra várnak.
 • Kapunyitási pánik: végre kiléphetünk a nagybetűs életbe, elkezdhetünk dolgozni, vagy akár családot is alapíthatunk, papíron minden rendben, de valami mégsem jó… Lehet, hogy halogatunk, szorongunk: „Biztos, hogy ezt akarom?”, „Mi van, ha nem boldogulok?”
 • Pályaorientáció: ha iránymutatásra van szükségünk azt illetően, mivel szeretnénk foglalkozni, mi az, ami illene hozzánk – életkortól függetlenül.
 • Önismereti kérdések: ha szeretnénk mélyebb önismeretre szert tenni, netán konkrét kérdéseink vannak azzal kapcsolatban, hogy mi miért alakul rendszerint úgy az életünkben, ahogy.
 • Pszichoedukáció: gyerekeknek a pszichológiáról – mindezt játékos, könnyed formában, önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztéssel karöltve.

A konzultáció díja Euróban fizetendő: 49 Euró/50 perc. Megértésüket köszönöm!