Pethő Anikó

Pethő Anikó

tanácsadó szakpszichológus

Rendelési ideje:

Jelenleg nem tud új pácienseket fogadni.

 

 

 

Tanulmányaim:

2012-2016 ELTE, Tanácsadó Szakpszichológus képzés
2009-2013 Aktív Analitikus Pszichoterapeuták Egyesülete módszerspecifikus képzés
2007 Tranzakcióanalízis alapképzés
2005-2008 Fókuszolás alapképzés
2004-2009 Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szak – interperszonális szakirány

Szakmai háttér:

2014-től Óvodapszichológus (XIII. kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda)
2012-től Pszichológiai tanácsadás szülők részére (Bárányfelhő Fejlesztő Gyermekközpont)
2012-2014 Pszichológus (Fehér Gyűrű Áldozatvédő Szervezet)
2010-től Óvoda és iskolapszichológus (Prizma Egymi)
2009-2011 Telefonos krízisintervenció, pszichológus (Drog Stop Budapest Egyesület)

Milyen problémákkal fordulhatnak hozzám:

Mindannyiunk életében adódhatnak olyan történések, melyek átmeneti elakadást, elbizonytalanodástokoznak. Ezek a krízisek fakadhatnak szükségszerű élethelyzet változásokból, de hirtelen, véletlenszerű eseményekből is (költözés, munkahelyváltás, válás, gyermekvállalás, szeretett személy elvesztése, stb.), amikor az addigi megoldási stratégiák kevésnek bizonyulnak. Ilyenkor az elakadások jelentkezhetnek teljesítményproblémákban, munkahelyi nehézségekben, párkapcsolati és családi vitákban, de akár tünetekben is (szorongás, hangulatzavarok, koncentrációs nehézségek, szexuális problémák, stb.).

Ezekben a helyzetekben sokszor segítséget nyújthat egy olyan kapcsolat, amelyben ezeket a nehézségeket olyan módon lehet átbeszélni, mely az előrehaladást, fejlődést, a pozitív kimenetelt szolgálja, hiszen minden változás magába hordozza a fejlődés lehetőségét. Fontos minden emberhez megtalálni azt a módot, amely őt a leginkább segíti saját céljai felismerésében.

Munkám során bízom abban, hogy együtt meg tudjuk találni a mindanyiunkban meglévő képességet az örömre, a kapcsolatokra és önmagunk meghaladására.

Bejelentkezés a +36 70 285 5170-as telefonszámon.

pszichológus, pszichologus, pszichológiai konzultáció, tanácsadás, pályaválasztás, krízis, fiatalkori problémák, fiatal felnőttkor, pszichológiai rendelés, online rendelés, autogén tréning, relaxáció, önismeret, párkapcsolati problémák, szorongás, stressz, hangulat zavar, beilleszkedési nehézség, netterapia, netterápia