Bejelentkezés

A Netterápia munkatársai várják az Önök bejelentkezéseit e-mailben és telefonon egyaránt.
E-mailben: a bejelentkezes@netterapia.hu e-mailcímen;
Telefonon: a +36 70 657 9032 telefonszámon állnak az Önök rendelkezésére hétfőtől péntekig reggel 9.00 órától este 18.00 óráig!

 

A bejelentkezés menete:

1. Vegye fel a kapcsolatot az asszisztensünkkel a fenti telefonszámon vagy e-mail címen!

2. Válassza ki (vagy segítünk Önnek kiválasztani) az Ön számára leginkább megfelelő pszichológust kollégáink közül, illetve a legmegfelelőbb időpontot az ülésekre.

3. Ezt követően elküldjük Önnek az első ülés(ek)re vonatkozó szerződést aláírásra. A szerződés megismerése és aláírása után kérjük küldje számunkra vissza legalább az egyik példányt szkennelve e-mailben vagy az eredeti szerződés egyik példányát postán. A szerződés tartalmazza majd a szükséges banki adatokat is.

4. A szerződéskötést követően, a szerződésben szereplő bankszámlaszámra utalja át az első ülés konzultációs díját (9000 Ft vagy ennek megfelelő valutát, pár-vagy családterápia esetén 16.000 Ft vagy ennek megfelelő valutát)! Az ülést megelőzően visszaigazolást kap e-mailben a konzultációs díj jóváírásáról.

5. Az első ülés konzultációs díjának jóváírást követően, megküldjük Önnek e-mailben az Ön számítógépére letölthető netterápiás applikációt – egy linkre formájában – melyen keresztül majd a konzultáció zajlik.

6. Az applikáció letöltése után, érdemes egy teszthívást egyeztetni majd az asszisztenssel, hogy lássuk minden rendben van-e technikai szempontból. A sikeres tesztet követően kerülhet sor az első ülésre.

7. Amennyiben az Ön számítógépén a kamera nem megfelelő kvalitású, – az Ön előzetes beleegyezésével – postai úton küldünk az Ön számára egy kamerát kaució ellenében a konzultációs folyamat idejére.

Fontos! Az első ülése kozultációs díja nem tartalmazza az általunk szükség esetén küldött kamera kauciós díját sem pedig a kamera árát, valamint a felmerülő postai költségek sem! A kamera kauciós díja és a postaköltségek Önt terhelik.

Amennyiben rossz a kép és hangminőség az Ön internetes szolgáltatója vagy nem megfelelő hardver eszközei miatt a netterápia elállhat a terápiás/konzultációs folyamat megkezdésétől, illetve folytatásától.

8. Az első ülés(eke)t követően, amennyiben úgy dönt, hogy elkezdik a hosszú távú munkát a pszichológus kollégánkkal, úgy kap egy újabb szerződést a terápiás/konzultációs időszakra vonatkozóan. Ezt követően kezdik meg a közös munkát a problémájának megoldása érdekében!

Első konzultáció:

Ennek során felmérjük, hogy az Ön megoldásra váró problémája milyen kezelést igényel,
és ezt követően pedig eldöntheti, hogy megkezdjük-e a közös munkát.
Az első konzultáció ára egyéni terápia esetén: 10.000 Ft

A további kezelések ára:

Egyéni díjszabású, mely függ az esetek összetettségétől, várható lefolyásától.
A kezelések árairól (egyéni-, pár-, család-, csoportterápia) az Árak menüpontban tájékozódhat.

Technikai feltételek:

Kérjük, a bejelentkezését követően, mielőtt az első konzultációra sor kerülne az Ön által választott vagy az általunk ajánlott pszichológus kollégánkkal; a Technikai Feltételek menüpontban leírtak alapján győződjön meg arról, hogy az Ön által használt számítástechnikai eszköz és az Önnek az internetszolgáltató által biztosított internet sávszélesség megfelel az általunk ajánlott minimum feltételeknek!

Email: bejelentkezes@netterapia.hu
Telefon: +36 70 657 9032