Bejelentkezés

A Netterápia által ajánlott pszichológusok és szakpszichológusok várják az Önök bejelentkezéseit e-mailben és telefonon egyaránt.
E-mailben: a bejelentkezes@netterapia.hu e-mailcímen;
Telefonon: a +36 20 432 3398-as telefonszámon állnak az Önök rendelkezésére hétfőtől péntekig reggel 9.00 órától este 18.00 óráig!

 

  A bejelentkezés menete:

  1. Vegye fel a kapcsolatot az asszisztensünkkel a fenti telefonszámon vagy e-mail címen!

  2. Válassza ki (vagy segítünk Önnek kiválasztani) az Ön számára leginkább megfelelő szakpszichológust, illetve a legmegfelelőbb időpontot az ülésekre.

  3. Ezt követően elküldjük Önnek az első ülés(ek)re vonatkozó technikai információkat.

  4. A technikai információk tanulmányozása után, a megadott bankszámlaszámra utalja át az első ülés konzultációs díját (15.000 Ft-ot, pár-vagy családterápia esetén 28.000 Ft-ot)!

  Az ülést megelőzően visszaigazolást (számlát) kap e-mailben a konzultációs díj jóváírásáról.

  5. Az első ülés konzultációs díjának jóváírását követően, megküldjük Önnek e-mailben azt a linket, melynek segítségével az ülés megvalósul.

  Amennyiben rossz a kép és hangminőség az Ön internetes szolgáltatója vagy nem megfelelő hardver eszközei miatt a Netterápiával együttműködő pszichológus elállhat a terápiás/konzultációs folyamat megkezdésétől, illetve folytatásától.

  Első konzultáció:

  Ennek során felmérjük, hogy az Ön megoldásra váró problémája milyen kezelést igényel,
  és ezt követően pedig eldöntheti, hogy megkezdjük-e a közös munkát.

  Az első konzultáció ára egyéni terápia esetén: 15.000 Ft, pár-és családterápia esetén: 28.000 Ft.

   

  A további kezelések ára:

  Egyéni díjszabású, mely függ az esetek összetettségétől, várható lefolyásától.

  Technikai feltételek:

  Kérjük, a bejelentkezését követően, mielőtt az első konzultációra sor kerülne az Ön által választott vagy az általunk ajánlott pszichológussal; a Technikai Feltételek menüpontban leírtak alapján győződjön meg arról, hogy az Ön által használt számítástechnikai eszköz és az Önnek az internetszolgáltató által biztosított internet sávszélesség megfelel az általunk ajánlott minimum feltételeknek!

  Email: bejelentkezes@netterapia.hu
  Telefon: +36 20 432 3398