Bejelentkezés

A Netterápia munkatársai várják az Önök bejelentkezéseit e-mailben és telefonon egyaránt.
E-mailben: a bejelentkezes@netterapia.hu e-mailcímen;
Telefonon: a +36 20 432 3398-as telefonszámon állnak az Önök rendelkezésére hétfőtől péntekig reggel 9.00 órától este 18.00 óráig!

 

  A bejelentkezés menete:

  1. Vegye fel a kapcsolatot az asszisztensünkkel a fenti telefonszámon vagy e-mail címen!

  2. Válassza ki (vagy segítünk Önnek kiválasztani) az Ön számára leginkább megfelelő pszichológust kollégáink közül, illetve a legmegfelelőbb időpontot az ülésekre.

  3. Ezt követően elküldjük Önnek az első ülés(ek)re vonatkozó technikai információkat.

  4. A technikai információk tanulmányozása után, a megadott bankszámlaszámra utalja át az első ülés konzultációs díját (15.000 Ft vagy ennek megfelelő valutát, pár-vagy családterápia esetén 24.000 Ft vagy ennek megfelelő valutát)! Az ülést megelőzően visszaigazolást kap e-mailben a konzultációs díj jóváírásáról.

  5. Az első ülés konzultációs díjának jóváírását követően, megküldjük Önnek e-mailben az Ön számítógépére letölthető netterápiás applikációt – egy linkre formájában – melyen keresztül majd a konzultáció zajlik.

  6. Az applikáció letöltése után, érdemes egy teszthívást egyeztetni majd az asszisztenssel, hogy lássuk minden rendben van-e technikai szempontból. A sikeres tesztet követően kerülhet sor az első ülésre.

  7. Amennyiben az Ön számítógépén a kamera nem megfelelő kvalitású, – az Ön előzetes beleegyezésével – postai úton küldünk az Ön számára egy kamerát kaució ellenében a konzultációs folyamat idejére.

  Fontos! Az első ülés konzultációs díja nem tartalmazza az általunk szükség esetén küldött kamera kauciós díját sem pedig a kamera árát, valamint a felmerülő postai költségek sem! A kamera kauciós díja és a postaköltségek Önt terhelik.

  Amennyiben rossz a kép és hangminőség az Ön internetes szolgáltatója vagy nem megfelelő hardver eszközei miatt a netterápia elállhat a terápiás/konzultációs folyamat megkezdésétől, illetve folytatásától.

  Első konzultáció:

  Ennek során felmérjük, hogy az Ön megoldásra váró problémája milyen kezelést igényel,
  és ezt követően pedig eldöntheti, hogy megkezdjük-e a közös munkát.
  Az első konzultáció ára egyéni terápia esetén: 15.000 Ft

  A további kezelések ára:

  Egyéni díjszabású, mely függ az esetek összetettségétől, várható lefolyásától.
  A kezelések árairól (egyéni-, pár-, család-, csoportterápia) az Árak menüpontban tájékozódhat.

  Technikai feltételek:

  Kérjük, a bejelentkezését követően, mielőtt az első konzultációra sor kerülne az Ön által választott vagy az általunk ajánlott pszichológus kollégánkkal; a Technikai Feltételek menüpontban leírtak alapján győződjön meg arról, hogy az Ön által használt számítástechnikai eszköz és az Önnek az internetszolgáltató által biztosított internet sávszélesség megfelel az általunk ajánlott minimum feltételeknek!

  Email: bejelentkezes@netterapia.hu
  Telefon: +36 20 432 3398